Skip to main content

De kracht van een sterk netwerk

SCA combineert de persoonlijke aanpak van het boekhoudkantoor om de hoek met de kracht van een sterk netwerk. Wij tellen in de provincie Antwerpen zes zelfstandige vestigingen. Elke vestiging beschikt over zijn eigen volledig uitgebouwd team én werkt voor een eigen klantenkring. Achter de schermen delen we intensief onze expertise en werken we nauw samen. Eenmanszaak, vrij beroep, BV of NV. Wij werken voor alle bedrijfssectoren én ondernemingen van iedere omvang.

Meer dan 65 jaar geleden

SCA werd meer dan 65 jaar geleden opgericht in Herentals. Expertise stond vanaf het prille begin centraal. Niet voor niets staat SCA voor Studiecentrum voor Accountancy.

Onder impuls van oprichter Jan De Bast groeide het accountancy- en boekhoudkantoor stelselmatig uit met bijkomende vestigingen.

Elke vestiging vormde vanaf het begin een volwaardig boekhoudkantoor met een volledig uitgebouwd team en een eigen klantenkring. Dankzij de zes vestigingen beschikken we over een volledige dekking van de provincie Antwerpen.

Sterk netwerk


De zes kantoren werken zelfstandig, maar vormen achter de schermen een sterk netwerk. Kennis en expertise wordt niet alleen gedeeld op juridisch en financieel vlak, ook voor ICT en software wordt er nauw samengewerkt.

De verschillende vestigingen vormen voor elkaar een kritisch klankbord, zodat elk kantoor voldoet aan de hoogste kwaliteits- en expertisenormen.  

Internationaal ondernemen


Steeds meer bedrijven zetten de stap naar het buitenland en ondernemen internationaal. Dat heeft uiteraard ook heel wat gevolgen voor je boekhouding en fiscaliteit. SCA werkt nauw samen met verschillende boekhoudkantoren in de ons omringende landen.

Op die manier zijn we op de hoogte van de lokale wetgeving en ben je volledig in orde met de fiscale wetgeving van elk land.